Hva trives du med?

Som interiørkonsulent begynner vi aldri med prosjekt før vi blitt bedre kjent med deg gjennom analyser og moodboards, for  vi er ikke der for å finne møbler og interiør til oss selv.. men vi vil prøve å få et bilde av de som bor der.. hvordan lever de?  hvilken praktiske behov finnes som vi må til hensyn til og hva ønsker de hjelper til?

Når man skal gjøre slik prosjekter hos seg selv er det fort  gjort å  glemme den delen og gå rett på den estetiske delen..  Det vil si å tenke på  hvordan man vil at det skal se ut istedenfor  hvordan det i praksis skal fungere i hverdagen.. noen som kjenner seg igjen?

mitt beste tips er for at du skal bli fornøyd  med slutt resultatet  og unngå feilkjøp er å begynner med analyse , om du leier inn en konsulent eller gjør det selv.

e7f972b1f10b73e88399f6c54cbc9fbc

kilde: pinterest.

Hvem er du? hva gjør du og for hvem, i ditt hjem?

I dag har hjemmet blitt så mye mer en tak over hodet.  mange identifiserer seg med hvordan de bor og vil at hjemme sitt skal gjenspeile hvem de er ved hjelp av detaljer som signaliserer tilhørighet  og sosial status.  Med hjelp av vårt hjem  og hvordan vi innreder  bygger vi et bilde av oss selv, på samme måte som med klær og mote.   Men etterhvert blir det feil , vi begynner å sammenligne og fokuset blir feil. Fokuset skal være på trivsel og harmoni.

Hjem og interiør handler ikke bare om fine ting og vise frem hvem du er og status. Men det handler som jeg skrev trivsel og hvordan får man til det ? jo ved å tenke på hvem du er som person? hvem bor i huset ? både fysisk og psykisk behov vi har i våre personligheter tror jeg det er større sjanse for få skape et et hjemmekoselig og harmonisk hjem so m vi har det bra og ikke bare ser bra ut.

Det er ingenting  galt med å inspireres av andre, eller ha det fint rundt seg, men vi må ikke  glemme at de viktigste svarene  er det bare vi kan finne fra oss selv.  Hvordan føles det  og hvordan reagerer du i ulike miljøer og hvilken detaljer trigger en god og behagelig følelse i kroppen- eller hva pleier du å gjøre for at du skal ha det behagelig og godt, når ingen andre ser på? sånt er ledetråder som er lurt å ta med seg når man skal innrede hjemmet sitt..

 

Vi sees i neste innlegg!

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s