Fronter og håndtak kan oppgradere hjemmet ditt.

Man trenger ikke alltid store kostbare endringer for å oppnå den stilen man ønsker hjemme. Noen ganger er enkle grep, og små detaljer alt som skal til for å skape et helt nytt uttrykk. I denne artikkelen vil vi dele hvordan fronter og knotter/håndtak fra Superfront og Lovehandles kan være nok for at ditt hjem skal fornyes og tilpasses din stil.

Nye fronter
Har du skap og skuffer fra IKEA kan du enkelt bytte ut frontene med nye fra Superfront. De har en rekke ulike farger og design som du kan kombinere slik du ønsker. Du finner fronter til møbler for både skjenker, oppbevaring, kjøkken, garderober og baderom. Designet passer like godt til hjem og fritidsboliger, som kontor og andre næringsbygg.

Om du ikke finner fronter som tilsvarer dine ønsker og behov er det mulig å få laget egne fronter med hjelp fra Møbelsnekker. Da kan du få akkurat den formen og mønster du ser for deg, og de kan enkelt males/spraylakkeres i riktig farge for deg.

Nye knotter/håndtak
I tillegg til nye fronter kan man også velge å bytte ut håndtak og knotter. Er du fornøyd med frontene du har nå er det mulig å bytte til mange ulike typer knotter på det eksisterende møbelet. Lovehandles leverer mange håndtak i kvalitetsmaterialer og fint design som passer til dører, skap og skuffer. Du finner også et utvalg knotter hos Superfront.

Forny det du allerede har
Om du ikke ønsker å bytte ut fronter eller håndtak er det også mulig å ta i bruk andre midler for oppgradering. Spraylakkering og folie er gode måter å enkelt forandre stilen på det eksisterende interiøret. Er du interessert i å fornye med hjelp av folie finnes det mange typer og farger hos Roomstories.

Vanskelig å velge?
Synes du det er vanskelig å velge løsning og design for din oppussing? I roomdesignstudio  kan du finne den hjelpen du trenger, uansett om du ønsker konkrete løsninger eller en profesjonell sparringsparner å ta avgjørelsene med. Bor du langt unna, eller er tidsklemma et problem? Hos oss kan du få møter på video og chatte med oss.

arkivet//kari.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: