Boligstyling

Skal du selge din bolig? Vi har god erfaring med boligstyling.  Vi kan tilby alt fra veiledning til del- eller fullstyling. På denne måten får du vist frem det fulle potensialet i boligen din, både i annonsen og på visning.
084_1495403785

 

VEILEDNING:

Vi besøker deg og sammen ser vi på alle rommene i huset. Vi kommer med tips til boligstyling, møblering, farger og triks for at boligen din skal se best mulig ut etter dine forutsetninger.

3000 kroner.

 

DELSTYLING:

For deg som har fine møbler, men mangler siste finish. Delstyling inkluderer pyntegjenstander, tekstiler, belysning og eventuelt mindre møblement som gjør boligen mer innbydende for potensielle kjøpere

liten fra 6.500 stor fra 10.000 kr

 

FULLSTYLING:

Her får du den komplette pakken av våre interiørkonsulenter. Vi bruker moderne møbler fra kvalitetsleverandører, og i samråd med megler tilpasser vi interiøret til nettopp din bolig og dens målgruppe.

Har du spørsmål vedrørende boligstyling er det selvfølgelig helt uforpliktende å ta kontakt med oss.

1 ROMS 12500 2ROMS fra 15000 3 ROMS fra 18000- 4 ROMS fra 21000

styling av uterom båd delstyling og full styling: 2500kr-

084_433457736

VISNINGSLEILIGHE.TER

Vi i room design har spesialisert oss på innredning av nyprosjekterte visningsleiligheter/boliger og har gode referanser. Vi leverer komplette løsninger med fargesetting, møblering og tekstilvalg som gjør boligen til et innbydende “hjem”. For deg som utbygger vil en visningsleilighet vil være den beste salgsarena, og gi ditt prosjekt et konkurransefortrinn i et relativt krevende marked.

pris på forespørsel.

 

084_201446814

Room design ekspress! 

Det innebærer at vi kommer 1,5 time før fotograf og stylisten har med seg spesifikke styling effekter til boligens viktigste rom, som gjør at bildene blir mer spennende og innbydende.

kr 5.500

 

Room design exlusive! nyhet!

Dette er for deg som kunne vil ha det beste! pakken inneholder fullstyling med kvalitets møbler, interiør og tekstiler, samt maler ved behov.  Her vil det være med egen fotograf og stylist som sørger for at bildene blir perfekte med fokus på det ekslusive uttrykket boligen har fått.

pris: 3 roms  19500 kr         4 roms: 22500 kr   eks fotopakke.

 

Room design Styling All inclusive!

Selg boligen din ferdig møblert! på forespørsel vil vi møblere alle rom slik at kjøper kan flytte rett inn..

pris: på forespørsel.

 

Last ned priser og betingelser

084_1694310385

Salgs og leveringsbetingelser

Prisen inkluderer leie av styling i inntil 4 uker. Leie løper videre med 15% av tilbudssum per uke
dersom kunde ikke besvarer henvendelse om henting per e-post innen utløpet av
leieperioden. Kunden har selv ansvar for å være tilgjengelig for henting ved leieperiodensutløp eller lage en tidligere avtale. Eventuelt kan nøkkel overleveres til megler om kunden ikkeer tilgjengelig.
Vi forbeholder oss retten til å hente møblene straks boligen er solgt. Dersom boligen ikke blir solgt innen 6 uker fra tidspunkt for styling, kan avtaleperioden utvides mot leie ved kapasitet.
Dersom boligen ikke er tilstrekkelig ryddet og rengjort (etter avtale gjort ved befaring)slik at oppdraget ikke kan utføres som avtalt, vil det tillegges et utsettelsesgebyr for pakking og kjøring. Dette er pålydende 1500,- samt 5,- per kilometer (tur/retur).
Faktura sendes etter utført arbeid med 10 dagers betalingsfrist. Ved avtale mellom kunde og megler kan faktura legges inn i oppgjør etter salg av boligen. Det tilkommer da et
utsettelses gebyr på 1500,- utover tilbudssum. Vi ber om tilbakemelding ved ønske om dette før faktura blir utstedt. Dersom boligen ikke blir solgt i avtaleperioden med megler, forfaller faktura 14 dager etter avsluttet eller utgått oppdrag med megler.
Styling pakken (møbler, interiør og øvrige artikler) er kundens ansvar under leieperioden.
Kunden har herunder ansvar for å ta inn tekstiler og pynt brukt til styling utendørs, mellom fotografering og visning, med mindre det foreligger annen avtale. Ved oppussing eller annen aktivitet i boligen under perioden, vil det tilkomme faktura på 3500kr til rensing av møbler.
Tilbudet er gyldig i 4 uker. Ved aksept av tilbudet oppgir kunden fakturaadresse (navn,
postadresse, e-post og telefon) per e-post. Den som aksepterer tilbudet står ansvarlig for
betaling av faktura. Skal faktura fordeles mellom flere parter, trenger vi skriftlig samtykke fra
disse.

 

Ta kontakt for en uforpliktende samtale

Line: 45918329 //roombyline@hotmail.no