Boligstyling

Home is the nicest word there is.

Jeg synes det er på tide at vi begynner å tenke mer på hvordan og ikke bare hva vi skal style med.  I dag kan vi alt om alle design klassikerne , varemerker og  sesongensfarger.  men samtidlig ser jeg at vi kan veldig lite om det basala om innredning og styling - altså proposjoner,  mål … Les mer Home is the nicest word there is.

Vi sees på fru Balchens, kongsvinger!

    Lørdag 16. 11 fra kl 11 til kl 1700 finner du oss på fru Balchens, kongsvinger. Der vi står klare for en interiørsnakk Ta gjerne med bilde av et prosjekt du trenger hjelp med. Du må ha med deg bilder og mål av prosjektet. Vi gjør en analyse på deg og hjelper deg … Les mer Vi sees på fru Balchens, kongsvinger!

Reklamer

Farsdag – gavetips.

      Ansei u desk                                                                           Berlin bordlampe. Gianni spisestuestoler  og Tree round dining table Alyson Armchair .   … Les mer Farsdag – gavetips.

Fronter og håndtak kan oppgradere hjemmet ditt.

Man trenger ikke alltid store kostbare endringer for å oppnå den stilen man ønsker hjemme. Noen ganger er enkle grep, og små detaljer alt som skal til for å skape et helt nytt uttrykk. I denne artikkelen vil vi dele hvordan fronter og knotter/håndtak fra Superfront og Lovehandles kan være nok for at ditt hjem skal fornyes og tilpasses … Les mer Fronter og håndtak kan oppgradere hjemmet ditt.

Enkle grep, lite budsjett og forandring fryder.

Interiør betyr ikke at man skal kjøpe noe nytt. Det betyr å ta vare på det man er glad i og skape et hjem som passer deg for deg og dine.. uansett budsjett.når jeg hjelper andre handler det ikke om meg, det handler om de som bor der. Derfor blir resultatet ulikt hver eneste gang. … Les mer Enkle grep, lite budsjett og forandring fryder.