Boligstyling

Home is the nicest word there is.

Jeg synes det er på tide at vi begynner å tenke mer på hvordan og ikke bare hva vi skal style med.  I dag kan vi alt om alle design klassikerne , varemerker og  sesongensfarger.  men samtidlig ser jeg at vi kan veldig lite om det basala om innredning og styling - altså proposjoner,  mål … Les mer Home is the nicest word there is.

Enkle grep, lite budsjett og forandring fryder.

Interiør betyr ikke at man skal kjøpe noe nytt. Det betyr å ta vare på det man er glad i og skape et hjem som passer deg for deg og dine.. uansett budsjett.når jeg hjelper andre handler det ikke om meg, det handler om de som bor der. Derfor blir resultatet ulikt hver eneste gang. … Les mer Enkle grep, lite budsjett og forandring fryder.

Reklamer

Interiørets betydning i hjemmet.

Har du tenkt på interiørets betydning for vår trivsel?Hvordan vi legger stor vekt på fysisk aktivitet , noe som er kjempe fint.  Men så lite vi vet om hvordan farge og form påvirker oss. Hvordan uorden fører til stress og hvordan dårlig møblering kan skape utrygghet. Jeg tror imidlertid at interiørdesign vil være noe vi vil se på … Les mer Interiørets betydning i hjemmet.

spisestue- mange uttrykk og tid for kos.

God kveld! litt senere innlegg en vanlig,  går inn høstferie modus ufrivillig.  Men i dag tenkte jeg kunne vise noen av muligheten til Artwood i fht spisestuer. Her kan man mixe og matche slik man vil, for å få den følelsen og uttrykket man ønsker.  I disse tider, når høsten og vinter er på god … Les mer spisestue- mange uttrykk og tid for kos.

Møbelpakker

Vi har tepper, tapet,  maling, senger med alt tilbehør og alt av møbler som trengs for å skapet et personlig hjem for deg og dine. med flere ulike leverandører, har vi store muligheter innen møbler og interiør samt priser. Ved kjøp av interiørveildningspakke  og møbelpakke får du 10% av slag. Sofaen over her, finnes i … Les mer Møbelpakker

Kjenne og oppleve hvordan materialene påvirker oss.

      Jo mer vi trekker fingrene mot en flat blank skjerm, desto viktigere blir det å føle og oppleve materialene, strukturen og mønstrene i interiøret vårt. Visste du at forskning viser at det er vanskeligere å bli sint og å krangle med noen hvis du for eksempel holder en varm kopp i hånden. … Les mer Kjenne og oppleve hvordan materialene påvirker oss.

Colorado log

  Passer perfekt på hytta, hjemme eller ute. Kan brukes som sidebord, men også som krakk. En god Lenestol, leselampe, et godt teppe og gode puter i ryggen  med lov som sildebord. Perfekt. Et bad med bare fliser, stramt og lekkert. Med log får du myket opp og skapt varme. Denne med litthåndkler, luft lys, … Les mer Colorado log