Interiørpakker

Fargeveiledning 

Vi tilbyr fargerådgivning og utvikling av fargekonsepter.  Vi kan utvikle paletter til spesifikke prosjekter eller fargepaletter til privatboliger.inkludert i konsultasjonen er hjemme befaring med gjennomgang av din bolig. Pakken inneholder Moodboard med forslag på farger.  Moodboard blir levert i etterkant av besøket. Inkludert er  stue, kjøkken og 1 soverom/gang. pris; 2500 kr.

 

 

(bilder til inspirasjon)

Fornyeren hos Room design studio 

Har funnet beliggenheten og boligen man vil bli værende i. Men etter noen år ser behovet for en oppgradering. Men allikevel bruker vi ofte de samme rommene, mens noen nesten står urørt. Kanskje man føler at boligen ikke henger sammen i valg av farger og innredning. Man ser seg rett og slett blind.  Vi kan hjelpe deg med hvordan du enkelt kan fornye boligen din. Vi kan også formidle kontakt med dyktige håndverkere.  pris: 3500kr

 

 

 

Hus blir til hjem hos Room Design studio.

Trenger du hjelp til  å finne din personlig stil? vi hjelper deg hele veien fra ide til ferdigstillelse.  Planløsning, fargevalg, material og tekstilvalg, belysning, innkjøp og formidling av dyktige håndverkere og innhenting av priser fra leverandører.

Priser  hus blir til hjem: 

0 - 50 kvm   15000kr 

50-80kvm   18000kr 

80- 100kvm 23000kr

100 - 140 kvm 26000kr

over 200 kvm fra 35000kr. 

Ink 1. soverom, pris pr ekstra soverom er 2500kr.  

Nybygg room designstudio 

Vi har mange års erfaring innen nybygg,  la oss komme på banen tidlig for å tilby sluttkunden det produktet de blir mest fornøyd med samtidelig som verdien på boligen blir den beste. Vi kan bistå med kunde oppfølgning og være boligkjøperens kontaktpunkt.

Sculptural Glass Geo 3-Light Chandelier - SmallTry This: Herringbone Marble Tile (A Beautiful Mess).Photo from Katharina KayThea Chair

KastdeurenSteel frame and glass over built ins

 

 

Spark i gang  med Room designstudio.

Vi tilbyr vår ekspertise for å hjelpe deg med å finne ditt personlige hjem.  Dette er en fin måte å startet ditt neste prosjekt!

Noen ganger  trenger man bare en sparrings partner for å ta valgene som trengs, for å starte et interiør prosjekt. Vi kan være det for deg, med råd , tips og veildning.  Men også noen du kan utveksle tanker med og få de bekreftet.  Vi kommer hjem  til deg for 90 min og går gjennom rommene du ønsker.

Vi kan gi deg råd og ideer til : planløsning, material og farge valg , tekstil, møblering, belysning og oppbevaring.

Sammen kan vi møblere og teste ut nye ideer !

pris: 3000 kr.

1f762689824711f2fb6e0147f90b520c

Roomdesign uterom

Våren er her! og vi gleder oss alle til å flytte stuen ut,  vi har dermed laget egen pakken for dere som ønsker veiledning og hjelp for å lage uteplassen til et godt sted for å samle venner og familie, spise deilige middag og godt drikke. Mens barna leker!

Vi tegner plantegning i 3d, møbelplan,  hage/vekst plan, innkjøpsliste og hjelper til med styling. Vi har også egne møbel og interiør pakke fra vår leverandør, for de som ønsker seg noe nytt:)

4500kr.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat:)

Kilde bilder: slettvoll// pinterest

 

 

Reklamer